Monday, March 26, 2018

Suusaveerand ja talvevaheaeg

Meil käib elu nagu koolis - ikka talvisel aal on suusatamist ja vaheaega peame ka. Mitte küll siis, kui koolis on vaheaeg, meil on oma graafik. Tegelikult polegi graafikut - lihtsalt Karin oli haige ja kolm proovi jäid ära. Viimases proovis enne pausi keskendusime "Särtsupolkale". Igatahes on seal koht, mida me hüüame suusatamiseks. No käed käivad ette-taha, üks jalg vehib kaasa. Kuna me oma tutimütsidega oleme niikuinii suusakoondise nime välja teeninud, siis võib ju üks tants ka sellele spordialale vihjata. Igatahes panen paar pilti suusakoondise harjutuskavast ka siia



Ja ega me mingid dementsussuusatajad pole - töövahendid on viimasel pildil näha :D.

Kuna viimasel proovil oli ka arutelu, kas minna suurele juubelipeole N1 või N2 rühma esindama, siis jätsime selle tähtsa asja Karini otsustada. Kui me viimases proovis kokku saime, siis Karin andis teada, et keset oma haigust otsustas ta meid N2 panna, sest selle liigi puhul on tal alati abiväge võtta, kui ta uuesti haigestuma peaks. Meie usaldame ta otsust ning uhkuse pärast me küll N1-te trügima ei hakka. Ikkagi tervis ja hea koostöö ennekõige!

Viimases proovis võtsime "Targa rehealuse" pool tantsu läbi. Pole see nii lihtne midagi, et muudkui kummardada ja ajad selja sirgu. Püüa sa takte täita! Igatahes suur töö on enne suurt pidu ees ootamas.

No comments:

Post a Comment